Kinderfeestjes

Creatief bezig zijn vind ik het allerleukste dat er is. Nou… bijna het allerleukste. Ik krijg namelijk nog meer energie van het overbrengen van het creativiteitsvirus op anderen! Daarom geef ik workshops aan kinderen (en volwassenen). Dat blije gezicht van een kind dat trots is op een eigen gemaakte snowglobe, sieradenrekje, planbord of iets anders tofs. Dáár word ik zo gelukkig van!

Vier je feestje bij Knutselatelier Zuidplas

Hieperdepiep hoera! Je kind is (bijna) jarig. Tijd voor een feestje! Maar hoe organiseer je een leuke en origineel kinderfeestje? Heel gemakkelijk, laat mij het doen! Samen bedenken we een leuke creatieve middag op maat. Dus houdt je dochter van prinsessen? Dan bedenk ik daar een mooie creatieve creatie bij die zij met haar vriendjes en vriendinnetjes kan maken. Liever een autofeestje of bijvoorbeeld een dierenthema? Ik regel het! En ik zorg natuurlijk ook voor iets lekkers te drinken en eten!

Prijzen en mogelijkheden

De prijs per kind voor een kinderfeestje in Knutselatelier Zuidplas hangt af van de workshop die je kiest, hoeveel kinderen er komen en wat de andere wensen zijn. Maar… een kinderfeestje met 8 kinderen is al mogelijk vanaf 13,50 per kind! En dat is inclusief limonade, iets lekkers op tafel en een (klein) cadeautje voor de jarige.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of op zoek naar een specifieke creatieve workshop? Neem contact met mij op via: 06 – 284 35 345 of floor@knutselatelierzuidplas.nl.

De prijzen die bij de workshops staan, gelden voor losse inschrijvingen, niet voor een kinderfeestje. De prijzen wijken meestal niet veel af, maar er kunnen geen rechten ontleend worden aan de vermelde prijzen t.a.v. kinderfeestjes.

Inspiratie nodig?

Heb je nog geen idee wat voor creatieve workshops je in Knutselatelier Zuidplas kunt kiezen? Hieronder een kleine greep uit de creaties die eerder al zijn gemaakt. Welke activiteit geschikt is voor jouw kind, ligt een beetje aan de leeftijd. Maar over het algemeen vallen onderstaande workshops in de leeftijdscategorie t/m 12 jaar.

Cactussen of bloem in pot

In deze workshop maak je of een potje met handgeschilderde cactussen of een bloem in een potje aarde.

SnowglobE (Sneeuwschudbol)

Een van mijn favoriete workshops: snowglobe maken. Met altijd een mooi resultaat en een blijvende herinnering!

Collage maken van tijdschriften

Tijdens deze workshop ga je creatief aan de slag met lijm, een doek en tijdschriften. Scheuren, schuiven en plakken maar!

Een vrolijke leeuwenkop

Soms hoeft het niet moeilijk te zijn om iets heel tofs te maken. Zoals deze leeuwenkop. Hele leuk voor de allerkleinsten!

Tof hangplankje voor in je kamer

Hoe tof: zelf een hangpankje maken voor in je slaapkamer. Tijdens deze workshop ga je verven, knopen en meer…

IBIZA fotorekje maken

Waan je op een tropisch eiland met deze leuke zelf te maken Ibiza-hanger. Deze workshop kun je met een pakket ook thuis doen!

Weekplanner voor je huiswerk

Mooi papier, stickers, pennen en een flinke dosis creativiteit. Zo maak je een toffe weekplanner voor bijvoorbeeld je huiswerk!

regenboogwolkje voor kleine kids

Regen en zon, dan is er een regenboog! Tijdens deze workshop rijg je een eigen regenboogwolkje.

Glinsterende raamhanger

Haal de zon letterlijk in huis met deze zelfgemaakte raamhanger met glinsterende kralen en zelfgekozen schilderkunst!

Bloemetje knutselen voor moederdag

Tijdens deze workshop maak je met gekleurde wattenstaafjes zelf een mooie, kleurrijke bloem. Voor je zelf of voor moeder(dag).

Schattig egeltje van pasta en klei

Tijdens deze workshop voor kleinere kinderen, maken we een schattig egeltjes van klei en pasta. Makkelijk én leuk!

boom versieren met knopen

Hoe maak je een saaie boom een stuk leuker? Door ‘m te versieren met kleurrijke knopen. Zo maak je je eigen unieke boom.

Paasslinger met vogels en hazen

Zo rond pasen is er genoeg te knutselen. Wat dacht je van deze leuke paasslinger met vogeltjes en paashazen!

(Kerst)  Lichtjesslinger

Een lichtjesslinger in verschillende soorten, afhankelijk van de leeftijd. Van cupjes versieren tot moeilijkere kubussen vouwen.

(Kerst)  Aftelkalender

Wat is er leuker dan een aftelkalender? Voor je verjaardag, voor kerst, de vakantie? tijdens deze workshop maak je ‘m zelf!